Designed by McClean Design for a household with three small women this modern residence is situated in California, United States.

San Vicente Residence by McClean Design 1

San Vicente Residence by McClean Design 2

San Vicente Residence by McClean Design 3

San Vicente Residence by McClean Design 4

San Vicente Residence by McClean Design 5

San Vicente Residence by McClean Design 6

San Vicente Residence by McClean Design 7

San Vicente Residence by McClean Design 8

San Vicente Residence by McClean Design 9

San Vicente Residence by McClean Design 10

San Vicente Residence by McClean Design 11

San Vicente Residence by McClean Design 12

San Vicente Residence by McClean Design 13

San Vicente Residence by McClean Design 14

San Vicente Residence by McClean Design 15

San Vicente Residence by McClean Design 16

San Vicente Residence by McClean Design 17

San Vicente Residence by McClean Design 18

San Vicente Residence by McClean Design 19

San Vicente Residence by McClean Design 20

San Vicente Residence by McClean Design 21

Description by McClean Design Designed for a household with three small women this home wanted to answer the busy road it’s situated on. We got here up with a sequence of entry which makes use of a number of units to separate the occupants from the noise past. The drive courtroom is screened from the road by excessive gates and tall landscaped parts. This space connects to an inside courtyard by way of a curving glass display designed to permit the sunshine to cross by way of however defend from the automobiles and noise. The courtyard accommodates a waterfall and an infinity edge pool each of which assist to instill a sense of calm as you strategy the home. Our hope is by the point you enter into the 2 story entry corridor you will have left the remainder of the world behind. The S formed plan of the home maximizes the expansive again yard whereas additional screening potential noise such that the rear yard is extraordinarily quiet and peaceable. The backyard additionally incorporates a pool and visitor home. The home consists of grasp plus 4 bedrooms on the higher degree with a household room, artwork room and fitness center. The decrease degree has formal dwelling and eating rooms, household room, media and workplace plus related secondary areas. The home is completed in cool gray and cream limestone with mild plaster and paint tones and bronze metallic accents. Visit McClean Design

  • Facebook
  • Google Plus