Guilherme Torres transformed this 1970′s residence located in São Paulo, Brazil right into a spacious and nicely-lit home for a pair from London.

DM House by Studio Guilherme Torres 1

DM House by Studio Guilherme Torres 2

DM House by Studio Guilherme Torres 3

DM House by Studio Guilherme Torres 4

DM House by Studio Guilherme Torres 5

DM House by Studio Guilherme Torres 6

DM House by Studio Guilherme Torres 7

DM House by Studio Guilherme Torres 8

DM House by Studio Guilherme Torres 9

DM House by Studio Guilherme Torres 10

DM House by Studio Guilherme Torres 11

DM House by Studio Guilherme Torres 12

DM House by Studio Guilherme Torres 13

DM House by Studio Guilherme Torres 14

DM House by Studio Guilherme Torres 15

DM House by Studio Guilherme Torres 16

DM House by Studio Guilherme Torres 17

DM House by Studio Guilherme Torres 18

DM House by Studio Guilherme Torres 19

DM House by Studio Guilherme Torres 20

DM House by Studio Guilherme Torres 21

DM House by Studio Guilherme Torres 22

DM House by Studio Guilherme Torres 23

DM House by Studio Guilherme Torres 24

DM House by Studio Guilherme Torres 25

DM House by Studio Guilherme Torres 26

DM House by Studio Guilherme Torres 27

Description by Studio Guilherme Torres It took six months for the architect, Guilherme Torres, to get to know the London based mostly couple who’d contracted him in São Paulo. “All our conferences have been by way of Skype, however their digital camera was by no means working, so I barely noticed them all through the entire course of”, says the architect. The venture, which was initially an inside design job, grew into an architectural one and Guilherme selected to transform the 1970’s residence into a way more spacious and properly-lit home. The home was designed to be house to this couple and their A younger youngsters who, after dwelling in Europe for a decade, had determined to return residence to Brazil. The residence-proprietor proved to be a superb designer, which made the method a fantastic deal extra nice and enabled the architect to recommend actually vibrant and colourful ornament. A giant multi-shade lacquer cupboard was the start line for the entire undertaking, traversing the rooms, organizing the circulation and giving the home a singular environment.Another spotlight of the Project was the revolution within the utilization of area. The architect selected to place the youngsters’s bedrooms and video games room on the bottom flooring, and created a front room and kitchen on the basement degree. To exchange the previous, damp cellar, he created a front room surrounded by gardens and a swimming pool. The eating-room desk was designed by the architect and inbuilt concrete in the course of the development part, contrasting the mosaic tile wall. All the furnishings was purchased in London and introduced again to Brazil when the household got here residence. Visit Studio Guilherme Torres

  • Facebook
  • Google Plus