Three-storey shingle residence designed by McElroy Architecture situated in San Francisco, California, United States.

Bungalow Update by McElroy Architecture 1

Bungalow Update by McElroy Architecture 2

Bungalow Update by McElroy Architecture 3

Bungalow Update by McElroy Architecture 4

Bungalow Update by McElroy Architecture 5

Bungalow Update by McElroy Architecture 6

Bungalow Update by McElroy Architecture 7

Bungalow Update by McElroy Architecture 8

Bungalow Update by McElroy Architecture 9

Bungalow Update by McElroy Architecture 10

Description by McElroy Architecture This shingle home sits excessive on considered one of San Francisco’s hills with panoramic views. It had been beloved for one hundred years however was in want of great upgrades from basis to roof. We opened up the ground plan, prolonged the highest flooring to create a bigger main bedroom, and cantilevered a deck off the dwelling space. The vaulted ceilings and expansive sliding doorways at every degree create a shiny, lofty expertise. Composed of a easy palette of woods, slate and glass, the reworked home feels trendy but retains the heat and scale of its hilltop bungalow origin. Radiant warmth, recycled and pure end supplies are a number of the venture’s sustainable options. Photography by Paul Dyer Visit McElroy Architecture

  • Facebook
  • Google Plus