Tiny seashore shack designed by Auhaus Architecture situated in Barwon Heads, Victoria, Australia.

Beach House by Auhaus Architecture 1

Beach House by Auhaus Architecture 2

Beach House by Auhaus Architecture 3

Beach House by Auhaus Architecture 4

Beach House by Auhaus Architecture 5

Beach House by Auhaus Architecture 6

Beach House by Auhaus Architecture 7

Beach House by Auhaus Architecture 8

Beach House by Auhaus Architecture 9

Beach House by Auhaus Architecture 10

Beach House by Auhaus Architecture 11

Description by Auhaus Architecture An in depth renovation of a tiny weatherboard seashore shack in Barwon Heads. The new home was to behave as a semi-everlasting residence and a vacation home for prolonged household. The renovation transforms the primary home and provides a brand new visitor pavilion, linked by a timber deck. Light and area are amplified inside the unique flooring space by exaggerating the peak of the gabled roof type and opening up the interiors with cathedral ceilings. Ancient tea timber surrounding the deck create a sculptural focus for each pavilions and act in counterpoint to the robust geometry of the home. Visit Auhaus Architecture

  • Facebook
  • Google Plus